ZLATNI KADETSKI PAR

U Delnicama je ove nedjelje održano prvenstvo Hrvatske za kadete u disciplini parova, a kakvo bi to prvenstvo bilo da na njemu ne nastupaju i kadeti čakovečkog Željezničara, ovogodišnji ekipni viceprvaci Hrvatske. Na prvenstvo parova Željezničar je poslao dva para očekujući visok plasman barem od jednog.

Na sreću ovi četrnaestogodišnjaci su ponovno oduševili sve u klubu osvajanjem naslova prvaka, a drugom paru zamalo je pobjegla bronca i osvojili su četvrto mjesto.

Naslov prvaka Hrvatske pripao je paru Željezničara koji je nedavno bio najbolji i u disciplini tandema. U njemu je najboljim rezultatom prvenstva prednjačio odlični Konrad Vikert srušivši seniorskih 520 čunjeva, a tome je drugi član para Leon Igrec pridodao 486 pa je ukupni rezultat od 1.006 čunjeva bio nedostižan za sve druge. Drugi par ostao je na čak 40 čunjeva minusa. To je još jedan podatak koji govori o dominaciji ovog para Željezničara. Ovi su dečki inače dva dana ranije na dodjeli priznanja Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije proglašeni za perspektivne sportaše Međimurja što su ovim novim rezultatom ponovno potvrdili.

U drugom paru nastupili su vrlo perspektivni još 12 godišnji Noa Branilović i Grgur Međimurec. Noa Branilović je ponovno pokazao svoj veliki talent i s 502 čunja bio drugi igrač prvenstva, a Grgur Međimurec je srušio 410 tako da su na kraju s ukupno 912 čunjeva zauzeli uvijek nezahvalno drveno četvrto mjesto.

Nakon ove nedjelje definitivno možemo reći da kadeti čakovečkog Željezničara dominiraju u hrvatskom kuglanju. Ove sezone osvojili su naslove prvaka u tandemu i paru, a i ekipni su viceprvaci Hrvatske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.