ŽELJO JAČI I OD GRIPE I OD MIVa

Pred utakmicu 11. prvenstvenog kola Željezničari su imali muke kompletirati zdravu momčad. Gripa je pokosila Igora Kolarića, Matiju Vikerta i Manuela Korenta pa se na sraz protiv varaždinskog MIVa otišlo praktično bez aktivne rezerve. Srećom, manjak (su)igrača se nije poznao na konačnom rezultatu jer je Željo 2 pobjedio sa 6-2 i 42 razlike. Veliku utakmicu odradio je Luka Hojski (581) koji je posebice povukao u drugom dijelu svog nastupa, a ključan je bio i teško izboreni poen kojim je Zvonimir Turk (547) donio početnu prednost. U nastavku je vrlo uvjerljiv bio Goran Vrček (553), a dobivenim dvobojem unatoč slaboj predstavi doprinio je i Luka Štrukelj (517). Nikola Turk (524) i Božidar Igrec (487) namjerili su se na najraspoloženije pojedince MIVa (Bedeković 541 i Kovačić 542) te su im morali prepustiti duele.

  • Predrag Turk i Ninoslav Mikac u četvrtak su postali prvaci Međimurja u parovima. Njihovom zbroju od 1173 nitko nije uspio ni izbliza doći. Najbliži tome bili su im sugirači iz Željezničara Tomislav Tvarog te Zoran Jagić (1130) koji su se u posljednjoj rundi ugurali na pobjedničko postolje. Dominaciju Željezničara trećim su mjestom razbila braća Damir i Mladen Grašić (1121) iz Zanatlije.
  • Igor Kolarić (540) i Manuel Korent (489) obradovali su svoje trenere sedmim mjestom na državnom prvenstvu mlađih juniora (U18) u disciplini parova koje je bilo održano u Slavonskom Brodu.
  • Nakon što su u minulom kolu uz nekoliko svemirskih postignuća (Bogdanović 683, Bolanča 668) „rutinski“ sa 8-0 poraženi kod Zaprešića, pri čemu je najslabiji igrač Zaprešića, Fridl (612) bio jači od Tvaroga (611) kao najboljeg Željezničara, u subotu će Željo kao domaćin pokušati pobjeći sa začelja  u dvoboju sa Grmoščicom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.