VRLO DOBRI NA PRVENSTVU REGIJE

Ovog vikenda na kuglanama u Novskoj i Varaždinu održavana je poluzavršnica pojedinačnog prvenstva Hrvatske na kojemu je sudjelovalo 6 kuglača iz Međimurja i to petorica iz čakovečkog Željezničara i jedan iz Prosvjetara.

Kao što se i očekivalo važnu ulogu na tom prvenstvu igrali su kuglači Željezničara. Tako je Tomislav Tvarog osvojio drugo mjesto, a Predrag Turk četvrto što im je ulaznica za državnu završnicu na kojoj sudjeluju 32 najbolja hrvatska kuglača, a kvalifikacije se održavaju već slijedećeg vikenda u Slavonskom Brodu.

Tomislav Tvarog je već prvog dana u Novskoj drugim rezultatom od sjajnih 609 čunjeva najavio svoju visoku ambiciju. Drugog dana u Varaždinu dodao je opet odličnih 598 čunjeva i tako s ukupno 1.207 čunjeva uvjerljivo bio drugi. Treba naglasiti da je to njemu treća godina za redom kako se plasira u državnu završnicu.

U posljednje vrijeme Predrag Turk je u sjajnoj formi pa se i njegov visok plasman očekivao. Prvi nastup nije u to do kraja uvjerio jer je srušio, za ovaj nivo konkurencije, samo dobrih 578 čunjeva. No u Varaždinu je odigrao kao na domaćoj kuglani, srušio odličnih 607 čun jeva te tako s ukupno 1.185 otišao na državnu završnicu.

Niti ostali naši predstavnici nisu razočarali. Tako je Igor Ružić s 1.155 čunjeva 9., a Ninoslav Mikac 11. s 1.150. Donekle je razočarao jedino Franjo Gosarić koji je zbog slabog rezultata prvog dana tek 17.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.