START SEZONE NA TRI PRVENSTVA

U novu natjecateljsku sezonu ovoga vikenda kreću naši kuglači i to na čak 3 prvenstva.

Ono najvažnije je da u subotu kreće nova sezona 1. hrvatske kuglačke lige, a u 1. kolu Željezničar gostuje kod novog prvoligaša MKK Rijeka iz Rijeke. Koliko je gostovanje kod novog prvoligaša već u prvom kolu dobro isto toliko je i problematično jer će tek to prvo kolo pokazati koliko se dobro radilo u pripremnom razdoblju koje je trajalo skoro 2 mjeseca, ali se u njemu nije odigrala niti jedna prijateljska utakmica, prije svega zbog epidemiološke situacije, a jedan od razloga je i taj što u bližoj okolici nema kluba koji bi svojom kvalitetom mogao pokazati realno stanje forme kuglača Željezničara. No svi se nadaju da će se treninzi, na kojima ima i zapaženih rezultata, pozitivno prenijeti i na prvenstvene utakmice te da će se iz Rijeke vratiti neporaženi što bi bio dobar temelj za nastavak prvenstva.

Osim seniora s državnim prvenstvima započinju i mlađe kategorije. Tako će u subotu, na prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore, u disciplini sprint, u Ivanić Gradu boje Željezničara zastupati Konrad Vikert.

Dan kasnije na prvenstvu Hrvatske za podmladak u Ozlju, u kategoriji 10-godišnjaka nastupiti će Ruben Bađari, najmlađi kuglač Željezničara.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.