SEDMO MJESTO

Odigrano je i posljednje kolo 1. hrvatske kuglačke lige, a rezultati posljednjeg kola bili su upravo onakvi kakvi su objektivno očekivani. To znači da kuglači čakovečkog Željezničara završavaju ovu sezonu na sedmom mjestu i igrati će među 10 najboljih hrvatskih klubova petu sezonu uzastopno. U posljednjem kolu Željezničar je gostovao kod Osijeka i poražen je 1:7.

U prvom bloku kuglači Željezničara su odigrali slabo i nije moglo biti drugačije nego da su sva tri poena otišla u korist domaćina. Jedini koji je zadovoljio u tom bloku bio je Igor Ružić (585), ali do poena nije mogao kraj najboljeg domaćeg kuglača. Do poena je trebalo u dvoboju protiv najslabijeg domaćeg kuglača, ali je Predrag Turk (254), nakon sjajnih domaćih nastupa, ponovno na gostovanju bio najslabija karika pa niti Ninoslav Mikac (278) to nije mogao popraviti. Razočarao je i Luka Požega (554). U drugom bloku vidjeli smo nešto bolju igru, a najbolji je bio Bojan Košak (588) koji je time osvojio i počasni poen za Željezničar. Blizu tome bio je i Josip Filajdić (571), ali su mu oscilacije u igri prevelike za puni uspjeh. Drugo veliko rezultatsko razočarenje je Denis Košak (543) koji je u posljednje vrijeme daleko od prave forme na kakvu smo bili naviknuti prošle godine.

Pokazalo se da su se svi proračuni u Željezničaru za solidan plasman u ovoj sezoni pokazali točnima. Sada kada su prebrinute sve brige oko ligaškog plasmana Željezničaru ostaje do kraja sezone momčadski još nastup u kupu. Osim toga kuglači kluba će nastupati na prvenstvima Hrvatske u tandemu i sprintu, a igrati će i na niz turnira.

https://www.kuglanje.hr/kuglacke-lige/199/pregled_kola/18.pdf

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.