SAMO DOBRO, ALI POBJEDNIČKI

Prva ekipa kluba i dalje niže pobjede iako im igra nije za ništa više od 4 minus. Ove subote kao domaćini su pobjedili zagrebački Obrtnik-Torbar 6:2, uz čak 210 čunjeva razlike.

Ovako velikoj razlici najviše je doprinio Predrag Turk koji je u prvom bloku srušio sjajnih 646 čunjeva i sam napravio 143 čunja razlike u odnosu na svog protivnika. Kada je još vrlo dobro odigrao Ninoslav Mikac (564), iako nije osvojio poen, velikom razlikom u čunjevima postavljen je temelj za pobjedu. No ostali kuglači Željezničara nisu igrali tako dobro pa je nakon drugog bloka u kojem su nastupili Zoran Jagić (550) i Franjo Gosarić (548) rezultat u poenima i dalje bio neriješen 2:2. Tako je posljednji blok morao osvojiti još jedan poen da bi se pobjedilo, a ne samo sačuvati prednost u čunjevima. Moglo se dogoditi da gosti izgube i za stotinjak čunjeva, a da svejedno kući odu s bodom. Na sreću to se nije dogodilo jer su gosti u svojim redovima u zadnjem bloku imali izrazito loše kuglače pa su ih Tomislav Tvarog (558) i Igor Ružić (526) bez većih problema pobjedili.

Prvenstvo se zbog pojedinačnih prvenstava regije i RH nastavlja za 3 tjedna, a tada Željezničar gostuje u Pakracu i za pobjedu će mu trebati vrlo dobra igra.

http://www.kuglanje.hr/files/lige/2018_2019/IV_stupanj/1_b_hkls/rezultati/1_bhkls_9.pdf

Mladići Željezničara 2 ponovno su poraženi 3:5 i to na gostovanju kod Koprivnice, a mogli su mnogo više. Opet su poraženi zbog neshvatljivo loše igre u pojedinim fazama nastupa, a samo je jedan igrao izrazito loše. Prvi blok je odigrao dobro, (Božidar Igrec 516, Bruno Halabarec 509), a Zvonimir Turk (568) i odlično, donijeli su prednost 2:1 i 31 čunja, ali niti to kuglačima drugog bloka nije bilo dovoljno da bi se na kraju slavilo, jer samo poen Bojana Kuzme (507) bio je dovoljan tek za 3:5.

http://www.kuglanje.hr/files/lige/2018_2019/sjever/3_hkls_vz/rezultati/3_hkls_vz_7.pdf

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.