PRVI NASTUP NAJMLAĐIH

Ove subote najmlađi kuglači Željezničara, oni do 12 godina, imali su prvi službeni nastup i to na prvenstvu Hrvatske za podmladak  koje je održano na novoj kuglani u Zaprešiću. Nastupilo je ukupno 5 mladih kuglača i to jedan u konkurenciji 11 godišnjaka te četvorica u konkurenciji 12 godišnjaka. Prvenstvo se igra u dva nastupa. Ovo je bio prvi, a rezultat iz njega zbrojiti će se s rezultatom drugog nastupa koji će biti za 3 tjedna na kuglani Grmošćica u Zagrebu.

U ovom prvom nastupu najbolje rezultate postigli su Leon Igrec koji je u konkurenciji 11 godišnjaka zauzeo 6. mjesto sa srušenim 401 čunjem (4×20 hitaca u pune), te Konrad Vikert koji je sa 425 srušenih čunjeva (4x 25 (15+10) hitaca) u konkurenciji 12 godišnjaka zauzeo 8. mjesto. Grgur Međimurec je srušio 345 čunjeva i bio 23., Neo Loparić je s 326 čunjeva bio 27., a Martin Zadravec s 310 čunjeva 28.

To će im biti polazišne pozicije pred drugi nastup gdje se očekuju još bolji rezultati, obzirom da su sad prošli prvi službeni nastup na kojem se kroz igru jasno vidjela trema prvog nastupa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.