PRESLABO

Nakon zaista teških utakmica u proteklim kolima kuglači čakovečkog Željezničara u subotu su išli na gostovanje kod ravnopravnijeg protivnika u Bjelovar. Međutim to što je netko ravnopravniji ne znači da ga se može ugroziti bez kvalitetne igre pa onda doživiš 2:6 poraz, kao što se to dogodilo kuglačima Željezničara.

Već sam ulazak u utakmicu nagovještavao je takav ishod. U prvom bloku domaćini su bili uvjerljivi, poveli 2:0 i stvorili visokih 82 čunja razlike. U tom prvom bloku dobro, ali ne i za poen, odigrao je Josip Filajdić (591) dok je Igor Ružić (551) bio nekonkurentan u ovom društvu. Kada je u drugom bloku zakazao i Denis Košak (546) utakmica je bila riješena. Istina Luka Požega (596) u drugom i Bojan Košak (596) u trećem bloku uspjeli su osvojiti poene, Predrag Turk (566) nije, a samo pola momčadi ne može dobiti niti jednu utakmicu, pogotovo ne na gostovanju.

https://www.kuglanje.hr/kuglacke-lige/199/pregled_kola/13.pdf

U 3. hrvatskoj kuglačkoj ligi 9. kolo donijelo je dvoboj međimurskih klubova. Iako bez nekoliko standardnih pojedinaca Željezničar 2 je lako pobijedio Prosvjetar. Od početka do kraja utakmice Željezničar 2 je sigurno vodio i to 2:0, pa 3:1, da bi na kraju bilo 7:1.U pobjedničkoj ekipi nitko se nije izrazito istakao, ali su gotovo svi bili dobri, na granici vrlo dobrih. Pri tome najbolji je bio Goran Vrček (538), a zatim slijede Zvonimir Turk (535) i što posebno veseli mladi, 16 godišnji, Noa Branilović (522).

https://www.kuglanje.hr/kuglacke-lige/214/pregled_kola/9.pdf

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.