POVIJESNI POLOŽAJ NA TABLICI

Započeo je drugi dio prvenstva 1. hrvatske kuglačke lige, a u prvoj utakmici nastavka čakovečki je Željezničar ugostio najlakšeg protivnika, Plitvice iz Plitvičkih Jezera, momčad koju su pobijedili i na njihovoj kuglani. Kao domaćini nisu uopće razmišljali o ničem drugom nego o pobjedi, a ona je i ostvarena rezultatom 7:1, uz 215 čunjeva razlike.

Sama utakmica nije bila posebno zanimljiva jer je Željezničar od početka do kraja sigurno išao prema pobjedi iako je u sastavu bilo i kuglača koji obično nisu u prvoj šestorki. U prvom bloku na staze su izašli Predrag Turk i Luka Požega čime je domaći trener Žinić u startu želio osigurati mirnu utakmicu. U tome je uspio jer su oni donijeli 2:0 vodstvo pri čemu je Predrag Turk (584) bio uspješniji, a Luka Požega (565) ostao mali dužnik. U drugom bloku gosti su uspjeli osvojiti utješni poen, a to im je omogućio Luka Štrukelj (536), dok je njegov partner Denis Košak (592) bio najbolji pojedinac susreta. Tata Bojan Košak (578) je u posljednjem bloku odigrao očekivano dobro i zajedno sa partnerom Igorom Ružićem (541) osvojio nova dva poena za konačnu 7:1 pobjedu.

Ovom pobjedom i ishodima drugih utakmica dogodilo se još nešto povijesnog za međimursko kuglanje i najbolji međimurski kuglački klub. Po prvi puta se dogodilo da jedna naša momčad u 10. kolu prvenstva zauzima visoko četvrto mjesto na tablici.

https://www.kuglanje.hr/kuglacke-lige/199/pregled_kola/10.pdf

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.