POBJEDA PROTIV SLAVON(A)CA

Nakon prošlotjednog debakla u Koprivnici Željezničaru su u goste došli kuglači Slavonca iz Bukovlja. Ekipa pogodna da se zaliječe rane bez većih stresova, a istovremeno da se igrači pripreme za poluzavršnicu prvenstva Hrvatske za parove dan kasnije. Željezničar je zabilježio pobjedu 6:2, uz 80 čunjeva viška, a priliku za igru su dobili i oni kuglači koji nisu stalno u prvoj šestorki.

Po imenima Željezničar je krenuo s najjačim kuglačima. I dok je Franjo Gosarić (578) svojom igrom to potvrdio i postao igrač utakmice, Tomislav Tvarog (528) je bio neprepoznatljiv, ali je svejedno osvojio poen pa je Željezničar poveo 2:0. Najjači blok rezultat odigrao je drugi par, ali je osvojio samo poen jer je Predrag Turk (577) unatoč vrlo dobroj igri izgubio poen, a osvojio ga je Bojan Plevnjak (558). Nakon uvjerljivog vodstva zadnjem paru je preostalo samo sačuvati tu značajnu prednost. Pri tome neuvjerljivi Igor Ružić (537) je osvojio još jedan poen, a Bojan Košak (543) ne, za konačnih 6:2.

http://www.kuglanje.hr/files/lige/2018_2019/IV_stupanj/1_b_hkls/rezultati/1_bhkls_17.pdf

Željezničar 2 je bio u gostima kod, u zadnje vrijeme, vrlo dobrog varaždinskog Obrtnika 2011. To su potvrdili i ovaj put pa su mladi „željezničari“ poraženi 1:7, ali ono što treba naglasiti je činjenica da su Čakovčani ovaj put igrali mnogo bolje nego u svim ranijim utakmicama. Svi su prešli 500 čunjeva, jedini poen osvojio je Nikola Drožđek (515), a najbolji su bili Bojan Kuzma (543), po običaju, i mlađi junior Manuel Korent (530), kojemu to do sada nije bio baš običaj.

http://www.kuglanje.hr/files/lige/2018_2019/sjever/3_hkls_vz/rezultati/3_hkls_vz_17.pdf

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.