NAJLOŠIJA UTAKMICA

Nakon 3 tjedna pauze nastavljeno je prvenstvo u 1. hrvatskoj kuglačkoj ligi, a u Čakovcu je gostovala momčad Zadra, jedna od 3 najbolje hrvatske momčadi. Zato se nije očekivalo neko čudo u obliku pobjede, ali se nije očekivala niti tako loša igra kakvu su nam u ovom susretu prikazali kuglači domaćeg Željezničara, pa onda niti ne čudi maksimalni poraz 0:8.

Sve je krivo krenulo već u prvom bloku. Osim što su domaći kuglači igrali loše gostujući su krenuli sjajno. Prva 2 njihova kuglača napravila su prosjek od čak 635 čunja čemu nitko nije mogao parirati, a donekle zadovoljavajuće je odigrao Luka Požega (587). Ninoslav Mikac srušio je 556 i svi su vjerovali da je to najslabiji rezultat u ekipi da bi se kasnije pokazalo da je bio drugi. U srednjem bloku imali smo nešto ravnopravnije dvoboje, ali su domaćini uspjeli prokockati i dobivene setove. Tako je Denis Košak (554) unatoč 9 čunjeva više od protivnika izgubio poen na setove, a Igor Ružić (524) nije bio niti blizu poena. U zadnjem bloku jedan donekle ravnopravan dvoboj, ali je Bojan Košak (537) ipak bio preslab za poen, a još više Predrag Turk (527).

https://www.kuglanje.hr/kuglacke-lige/199/pregled_kola/14.pdf

Željezničar 2 je bez ikakvih problema pobijedio Obrtnik 2011 u utakmici bez uzbuđenja i neizvjesnosti. Maksimalnih 8:0 u vrlo ujednačenom nastupu cijele ekipe i uz najbolje rezultate Zvonimira Turka (558), Luke Štrukelja (555) i Gorana Vrčeka (533).

https://www.kuglanje.hr/kuglacke-lige/214/pregled_kola/12.pdf

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.