MI SMO MOMČAD 2020. GODINE MEĐIMURJA

Naš je klub ovoga tjedna dobio najveće priznanje u svojoj povijesti, ujedno i najveće priznanje koje se dodjeljuje na području sporta Međimurske županije. U izboru za momčad godine koji svake godine provodi Zajednica sportskih udruga i saveza Međimurske županije za momčad 2020. godine Međimurske županije proglašena je JUNIORSKA MOMČAD KK ŽELJEZNIČAR u sastavu: Luka Požega, Manuel Korent, Bruno Halabarec i Konrad Vikert.

Priznanje za momčad 2020. godine mladim kuglačima Željezničara dodjeljeno je na svečanosti koja je održana u utorak, 29.06.2021. godine u hotelu Park u Čakovcu. Priznanje su dodijelili predsjednik Zajednice Mato Kljajić te međimurski župan Matija Posavec koji su tom prilikom uputili i čestitke na ovom uspjehu.

Da bi se stekao utisak o tome kako je zasluženo priznanje dodjeljeno upravo našem klubu treba naglasiti da o kandidatima glasaju svi članovi Izvršnog odbora Zajednice, koji dolaze svaki iz svog sporta, te predstavnici medija. U konkurenciji 3 kandidirane momčadi od 18 glasova juniori KK Željezničar dobili su čak 12 glasova. Bravo dečki!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.