LUKA POŽEGA PROGLAŠEN JUNIOROM 2019. GODINE

U nedjelju je u Čakovcu održana sjednica Skupštine Hrvatskog kuglačkog saveza na kojoj su razmatrani i prihvaćeni izvještaji o radu za 2019. godinu te donijeti plan rada i financijski plan Hrvatskog kuglačkog saveza za 2020. godinu. Sjednici su, uz članove tog tijela, prisustvovali zamjenik gradonačelnika Čakovca Zoran Vidović te predsjednik Zajednice sportskih udruga Čakovca Bojan  Ružić, koji su pozdravili prisutne te ih upoznali sa sportskim aktivnostima koje se provode na nivou Grada Čakovca i s činjenicom da je naš grad 2020. proglašen europskim gradom sporta.

Nakon sjednice Skupštine održana je i svečanost proglašenja najboljih kuglačica i kuglača Hrvatske u 2019. godini, te su dodjeljena priznanja kuglačima koji su preko 50 godina u tom sportu. Tom se dijelu pridružio i međimurski župan Matija Posavec koji je u svom obraćanju također istaknuo zauzetost Županije za sport i veliku masovnost sporta u Međimurju.

S posebnim zadovoljstvom ističemo da su među dobitnicima priznanja i članovi međimurskih klubova. Tako je za najboljeg juniora Hrvatske proglašen kuglač čakovečkog Željezničara Luka Požega, ovogodišnji pojedinačni juniorski prvak Hrvatske i državni reprezentativac.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.