KORAK PO KORAK

6.kolo 1.B hrvatske kuglačke lige donijelo je 4. gostovanje kuglača čakovečkog Željezničara i to kod novog člana lige Slavonca iz Bukovja, a utakmica je igrana u Slavonskom Brodu. Prema očekivanju Željezničar je uvjerljivo pobjedio 7:1, uz 126 čunjeva razlike.

Od početka do kraja pobjeda nije dolazila u pitanje, ali nije niti sve bilo glatko kako bi se iz rezultata dalo zaključiti. Već u prvom bloku Ninoslav Mikac (237) je igrao izgubljeno pa ga je vrlo dobro zamijenio Bojan Plevnjak (286), ali nije uspio spasiti poen. Za razliku Predrag Turk (568) već treću utakmicu za redom igra vrlo dobro i sigurno osvaja poene. U ostala 4 pojedinačna dvoboja domaćini nisu više uspjeli do poena, a za Željezničar su ih osvajali „popravljeni“ Zoran Jagić (558), oscilirajući Franjo Gosarić (543), napokon na visini Tomislav Tvarog (574), pa čak i u završnici negledljivi Igor Ružić (498).

http://www.kuglanje.hr/files/lige/2018_2019/IV_stupanj/1_b_hkls/rezultati/1_bhkls_6.pdf

Druga ekipa i dalje je bez boda. U ovom kolu bolji od njih bili su gosti varaždinskog imenjaka. Odigrali su gosti vrhunski za ovaj rang natjecanja pa nije čudno što su pobjedili 7:1, uz 142 čunja razlike. Jedino što je pozitivno kod kuglača Željezničara 2 je što su ovaj put odigrali ujednačeno, nema niti jednog rezultata ispod 500, ali su i premalo preko te brojke. Utješni poen osvojio je iz prve momčadi posuđeni Bojan Plevnjak (534), a od „standardnih“ najbolji je opet bio najmlađi Bruno Halabarec (517).

http://www.kuglanje.hr/files/lige/2018_2019/sjever/3_hkls_vz/rezultati/3_hkls_vz_4.pdf

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.