KORAK DO NASLOVA

Ove subote napravljen je još jedan korak prema ostvarenju cilja sezone, a to je naslov prvaka i plasman u najvišu hrvatsku kuglačku ligu. Na svojoj kuglani pobjedili su ekipu Pakraca maksimalnim rezultatom 8:0.

Sastav Željezničara bio je postavljen tako da bi u zadnjem bloku mogli zaigrati i kuglači koji su manje igrali tijekom prvenstva. Sve je bilo prema planu jer su prva dva bloka donijela vodstvo 4:0 i veliku razliku u čunjevima. Najprije su poene osvojili igrač utakmice (ponovno) Franjo Gosarić (602) i Ninoslav Mikac (569), a u drugom bloku istim rezultatima (574 čunjeva) Tomislav Tvarog i Predrag Turk. Tako su u zadnjem bloku za Željezničar na staze izašli Bojan Košak (552) i Igor Ružić (541). Oni su nastavili pobjednički, obojica osvojili poene pa je  pobjeda izražena s maksimalnih 8:0.

http://www.kuglanje.hr/files/lige/2018_2019/IV_stupanj/1_b_hkls/rezultati/1_bhkls_21.pdf

Kada netko u trećeligaškoj konkurenciji sruši 607 čunjeva onda taj u pravilu osvaja 3 poena (1 pojedinačni i 2 poena za ukupne čunjeve), a njegova momčad dobiva utakmicu. Upravo to se dogodilo ove nedjelje u Varaždinu gdje je kuglač Željezničara 2 Denis Košak srušio ovaj prvoligaški rezultat, a Željezničar 2 pobjedio Lepoglavu 2 5:3, za 19 čunjeva. Uz ovaj sjajan rezultat još su dvojica „željezničara“ osvojili poene i odigrali zapaženije rezultate. Najbolji kuglač sezone u Željezničaru 2 Bojan Kuzma (556) niti ovaj put nije iznevjerio, a uz njega seriju osvajanja poena nastavio je i sve standardniji junior Manuel Korent (514). Ostali su bili standardno slabi, ali ipak je bilo dovoljno za drugu gostujuću pobjedu ove sezone.

http://www.kuglanje.hr/files/lige/2018_2019/sjever/3_hkls_vz/rezultati/3_hkls_vz_21.pdf

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.