IZ RIJEKE POBJEDNIČKI

Počelo je prvenstvo 1. hrvatske kuglačke lige u kojemu i ove sezone Željezničar predstavlja Međimurje. U prvom kolu kuglači Željezničara gostovali su kod novog člana lige MKK Rijeke i donijeli kući oba boda pobjedom 6:2, uz čak 134 čunja razlike.

Utakmicu je pojedinačnim rezultatom obilježio Željezničarov reprezentativac Luka Požega koji je u prvom bloku srušio najbolji rezultat utakmice 627 čunjeva čime je odmah donio osim pojedinačnog poena i veliku razliku u čunjevima. U tom prvom bloku osvojen je još jedan poen, a osvajač je bio Josip Filajdić s 549 srušenih čunjeva. Kao treći za Željezničar je nastupio Franjo Gosarić, ali je njegovih 125 čunjeva u slijedećih 90 hitaca morao popravljati Igor Ružić (416) no nije mu bilo dosta za osvajanje poena pa je on pripao domaćinima.

U drugom bloku sigurno se računalo na poen Tomislava Tvaroga, ali je on nakon samo 30 hitaca u kojima je srušio 152 čunja, zbog povrede, mjesto morao prepustiti mladom Denisu Košaku. Nakon početnog šoka mladi je Košak 60 hitaca odigrao sjajno (308 čunjeva) i ipak osvojio planirani „Tvarogov“ poen s ukupno 579 čunjeva. Zato je opet ispod svojih mogućnosti odigrao Zoran Jagić (544) i izgubio poen, a Ninoslavu Mikacu i slabašnih 538 čunjeva bilo je dovoljno za osvajanje poena protiv najslabijeg domaćeg kuglača.

https://www.kuglanje.hr/kuglacke-lige/174/pregled_kola/1.pdf

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.