I DALJE BEZ PUNOG SJAJA

Jesenski dio prvenstva Željezničar je završio domaćom pobjedom protiv ekipe Đurđenovca. Bilo je 5:3, uz 69 čunjeva plusa, u utakmici koja nije oduševila, ali je donijela nova 2 boda i naslov jesenskog viceprvaka s bodom zaostatka iza Lepoglave.

Željezničar je do pobjede došao po već više puta oprobanom receptu. 3 pojedinačna poena i više čunjeva, što donosi 2 poena. U ovoj utakmici osvajanje poena su ravnomjerno raspodijelili tako da je u svakom bloku osvojen po jedan. U prvom to je uspjelo vlo dobrom Zoranu Jagiću (576), u drugom prosječnom Predragu Turku (539) i u trećem Tomislavu Tvarogu (582) koji je konačno odigrao onako kako se od njega očekuje i potvrdio pobjedu. Do poena nije uspio vrlo dobri Franji Gosariću (567) jer je opet igrao protiv najboljeg protivničkog igrača, ali je svojim vrlo dobrim rezultatom pomogo u stvaranju viška čunjeva. Nastupila su još dvojica koji su se zadovoljili drugoligaškim rezultatima, Ninoslav Mikac (544) i Igor Ružić (542).

Za neki posebni odmor nema vremena jer se prvenstvo nastavlja već sredinom siječnja kada u goste dolazi direktni suparnik za vrh i jedina ekipa koja im je nanijela poraz Novska.

http://www.kuglanje.hr/files/lige/2018_2019/IV_stupanj/1_b_hkls/rezultati/1_bhkls_11.pdf

Druga ekipa Željezničara odigrala je u ovom kolu jesenskog dijela daleko najslabiju utakmicu sezone. Srušili su samo 2.954 čunja i izgubili, kao domaćini, 2:6 od druge ekipe Lepoglave koja također nije blistala s 3.023 čunja. Svakako treba uzeti u obzir nekompletnost ekipe zbog posla igrača u smjenama, ali je svejedno nedopustivo da samo jedan kuglač napravi rezultat iznad 500 i to Bojan Kuzma (533).

http://www.kuglanje.hr/files/lige/2018_2019/sjever/3_hkls_vz/rezultati/3_hkls_vz_10.pdf

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.