DERBI JESENI ŽELJEZNIČARU

U subotu je na čakovečkoj kuglani SRC Mladost igran derbi ne samo 7. kola 1.B hrvatske kuglačke lige nego i cijelog jesenskog dijela prvenstva. U goste Željezničaru došla je do sada neporažena Lepoglava.

Početni blok igrača nije donio posebno kvalitetnu igru, ali je na sreću donio vodstvo Željezničaru 2:0 i 49 čunjeva prednosti. Pri tome je poen sigurno osvojio Ninoslav Mikac (567) dok je Zoran Jagić (536) do poena stigao i uz dosta sreće, a igra mu je bila za trganje živaca gledateljima. Srednji blok je do sada u više utakmica odlučivao utakmicu, ali ovaj put nije bilo to baš sigurno jer je Franjo Gosarić (238) katastrofalno ušao u utakmicu. Na sreću zamjena Bojan Plevnjak (292) odigrao je odlično i tako bitno smanjio razliku u čunjevima kojom je njih dvojicu svladao Bojanov tata Zvonimir (iz lepoglavske ekipe). Već nekoliko utakmica odlični Predrag Turk (581) nije iznevjerio ni ovaj put tako da je poslije drugog bloka bilo 3:1. U posljednjem bloku nastupila su trojica ponajboljih u svojim ekipama pa se očekivalo da Lepoglava osvoji jedan poen, ali teško je bilo očekivati da pokriju i zaostatak u čunjevima. Tako je na kraju i bilo. Odlično je odigrao Tomislav Tvarog (599) po prvi put se ove sezone približivši brojci 600 samo na korak pa normalno da je osvojio poen. Igor Ružić (533) opet je igrao vrlo promjenljivo, ali je odigrao dovoljno da ostane 79 čunjeva razlike.

http://www.kuglanje.hr/files/lige/2018_2019/IV_stupanj/1_b_hkls/rezultati/1_bhkls_7.pdf

Druga ekipa kluba i dalje je izrazito neuspješna. Na gostovanju kod varaždinskog MIV-a poraženi su 1:7, a jedino vrijedno spomena je 550 čunjeva Bojana Kuzme koji su bili dovoljni za osvajanje počasnog poena.

http://www.kuglanje.hr/files/lige/2018_2019/sjever/3_hkls_vz/rezultati/3_hkls_vz_5.pdf

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.