BEZ STRESA

Konačno smo dočekali da Željezničar pobjedi u gostima bez velikih stresova. To mu je uspjelo u pretposljednjem kolu prvnstva na gostovanju kod Radnika iz V.Gorice. Rezultat je bio 6:2, a cijelo vrijeme utakmice Željezničar je uvjerljivo vodio.

U pravilu kad se utakmica dobro otvori sve je lakše do kraja. To se dogodilo u subotu kada je prvi blok „željezničara“ odigrao tako da je Željezničar poveo 2:0, uz čak 145 čunjeva viška. Taj višak najvećim dijelom je plod odlične igre Predraga Turka (587) koji se pred kraj sezone vraća svojim rezultatima. Ninoslav Mikac (532) opet je rezultatski lutao od seta do seta, ali je ipak našao poen. U drugom bloku svoje je na ovogodišnjoj razini odradio Tomislav Tvarog (571) i osvojio poen, a Bojan Plevnjak (395) je imao problema s nogom tako da je zajedno sa Zoranom Jagićem (120) srušio svega 515 čunjeva i izgubio poen. U posljednjem bloku još nikada nije igrala dvojka Franjo Gosarić i Igor Ružić, ali nakon sigurnog vodstva nije bilo bojazni za konačni rezultat. U tom bloku Franjo Gosarić (531) je bio slabija polovica, ali je osvojio poen, dok je Igor Ružić (532) imao za protivnika najboljeg kuglača domaćina pa mu to nije bilo dovoljno. Velika razlika u čunjevima (141) je ostala pa je utakmica mirno pobjednički privedena kraju.

Dubravčan iz Donje Dubrave i druga ekipa čakovečkog Željezničara u Koprivnici su odigrali zanimljivu utakmicu. Kad se gleda razvoj situacije na toj utakmici na kraju ispada da su utakmicu dobili-izgubili najbolji pojedinci u ekipama. Sve ostalo bilo je vrlo izjednačeno, a takav je i krajnji rezultat 5:3 i samo 21 čunj za Dubravčan. Svaki od klubova osvojio je po 3 pojedinačna poena, a presudilo je to što je Hat iliti Tomislav Hraščanec (554) imao svoj dan i uspio pobijediti jednog od najboljih kuglača lige Željezničarovog Igora Kolarića (547). Da nije bilo tako bilo bi najmanje 4:4. Uz ovu dvojicu u Dubravčanu je za istaknuti rezultat prvog imena lige Davora Fabića (537), dok su kod Željezničara solidni bili Bojan Kuzma (526) i iz dana u dan sve bolji početnik Bruno Halabarec (520).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.