BEZ ISPALJENOG METKA

Kuglači Željezničara u subotu su išli na teško gostovanje Podravki u Koprivnici i očekivao se ravnopravni dvoboj u kojemu će odlučivati nijanse. Nažalost utakmica nije bila takva, najviše zbog vrlo slabe igre gotovo cijele ekipe Željezničara pa su domaćini lako došli do 7:1 pobjede.

Sastavi su bili postavljeni za dva ravnopravna bloka, ali prvi blok je na kraju u potpunosti pripao domaćinima zbog slabe i neodgovorne igre Željezničarovih kuglača. Čak i Predrag Turk (544) koji je imao 17 čunjeva više od protivnika nije osvojio poen jer je u setovima bio 1:3 slabiji. Tako je nakon prvog bloka bilo 3:0 za domaćine i 62 čunja prednosti, što je značilo da bi u drugom bloku bar dvojica kuglača Željezničara trebala pobijediti i uz to sva trojica srušiti 63 čunja više od domaćina. To se ne dešava često pa se nije niti ovaj put. Jedini koji je odigrao na nivou koji se u takvim utakmicama traži je Tomislav Tvarog (575), pa je osvojio počasni poen za Željezničar.

http://www.kuglanje.hr/files/lige/2018_2019/IV_stupanj/1_b_hkls/rezultati/1_bhkls_16.pdf

Željezničar 2  i dalje igra, ali igra i rezultati su takvi da ne treba puno riječi. Kao domaćini protiv slabašne ekipe varaždinskog MIV-a izgubili su 3:5, a jedino što vrijedi je to što su 2 poena osvojili junior Zvonimir Turk (517) i mlađi junior Manuel Korent (502). Treći poen osvojio je uvjerljivo najbolji pojedinac u ovoj ekipi Bojan Kuzma (532).

http://www.kuglanje.hr/files/lige/2018_2019/sjever/3_hkls_vz/rezultati/3_hkls_vz_16.pdf

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.